top of page

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

ARTIKEL 1 : DE VERKOPER

1.1 BTW nummer : BE0713.711.746

1.2 Adres : Molenbergstraat 19 (bus 0202) 2070 Zwijndrecht

1.3 Telefoonnummer : +32(0)479663864

1.4 Bankrekeningnummer : BE57068932423035

1.5 E-mailadres : nadja.verhulst@gmail.be

ARTIKEL 2 : TOEPASSING

2.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van ons als verkoper aan jou als consument. Dit betreft elke natuurlijke persoon die uitsluitend voor niet-beroepsmatige doeleinden, op de markt gebrachte producten of diensten verwerft of gebruikt.

2.2 Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een product wil laten leveren in een ander land, gelieve ons dan een mail te sturen voor de leveringsvoorwaarden.

2.3 Het plaatsen van een bestelling op de website, geldt als aanvaarding van onze algemene verkoopsvoorwaarden.

ARTIKEL 3 : BESTELLING

3.1 De producten en/of diensten die aangeboden worden zijn altijd volledig en nauwkeurig omschreven en weergegeven. De gebruikte afbeeldingen zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden goederen en/of diensten. Eventuele vergissingen zijn echter altijd mogelijk, en indien deze overduidelijk zijn, is er geen enkele aansprakelijkheid om te moeten leveren.

3.2 Zodra de consument een E-mailbevestiging ontvangt van de bestelling en de bijhorende succesvolle betalingstransactie, is de overeenkomst definitief.

3.3 Betalingsmogelijkheden zijn : VISA en Mastercard. Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van de bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard en verwerkt.

3.4 De betalingsmogelijkheid via overschrijving : Betalingen kunnen rechtstreeks op bankrekeningnummer (IBAN BE57 0689 3242 3035) (BIC/SWIFT code = GKCCBEBB) Deze optie is ook geldig voor onze buitenlandse klanten. Gelieve altijd het ordernummer als betalingskenmerk te vermelden. Zodra we het geld ontvangen hebben op onze rekening, wordt uw bestelling verstuurd. Mochten we geen betaling hebben ontvangen binnen de 7 werkdagen, wordt de bestelling geannuleerd en kunnen de goederen opnieuw aangeboden worden.

3.5 Hoe bestellen : Om een product aan te kopen, voegt de klant het product toe aan het winkelmandje. Vervolgens worden de contactgegevens –en facturatiegegevens ingevuld.

ARTIKEL 4 : PRIJS EN BETALING

4.1 Onze prijzen zijn inclusief alle belastingen, BTW, taksen en diensten. De verzendkosten worden altijd weergegeven voor de aankoop definitief geplaatst is.

4.2 Betalingen zijn enkel mogelijk via de aangeboden betaalwijzen op de website. Je kan ook steeds kiezen voor een betaling via overschrijving. Bij eventuele problemen tijdens het betalingsproces, gelieve een mailtje te sturen naar contact@glassitbeadit.be , of telefonisch via het GSM nr +32(0)479663864

ARTIKEL 5 : HERROEPINGSRECHT

5.1 Als je goederen of diensten aankoopt, heb je als consument het recht om gedurende 14 dagen te beslissen, of je de producten al dan niet wil houden. Deze termijn gaat in vanaf het sluiten van de overeenkomst. Je kan je bestelling zonder betaling van een boete en zonder opgegeven reden terugsturen. De kosten voor het terugzenden worden door de consument betaald. Zodra het product in goede staat is terugbezorgd, zal de volledige aankoopprijs vergoed worden via hetzelfde betaalmiddel waarmee het is besteld.

5.2 Directe kosten die gemaakt worden bij het terugzenden van de goederen zijn altijd voor rekening van de consument.

5.3 De terugbetaling zal pas worden uitgevoerd zodra we de producten hebben ontvangen of indien de consument kan aantonen op welk tijdstip de goederen zijn teruggezonden.

5.4 Gelieve zorgvuldig om te gaan met de bestelling en de verpakking in de eerste 14 dagen na de levering. Als de consument de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mogen deze goederen enkel uitgepakt of gebruikt worden in de mate die nodig is om te beoordelen of de producten zullen gehouden worden of niet.

5.5 Teruggestuurde goederen mogen gedragen zijn, maar niet beschadigd. De retournering, moet indien mogelijk, gebeuren in de originele verpakking en er moet rekening gehouden worden met de volgende instructies :

5.5.2 Retourneren kan via bpost of via een door de consument gekozen koerier.

5.5.3 Gelieve te laten weten of je een product wil retourneren via  contact@glassitbeadit.be. Een ontvangstbevestiging van de herroeping zal worden verstuurd per e-mail. Onvoldoende gefrankeerde of niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd !

5.6 Voor we als aanbieder de artikelen versturen, zorgen we altijd voor een degelijke verpakking en worden de producten zorgvuldig gecontroleerd. De koper verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij de levering. Verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij levering, mogen nooit aanvaard worden. Indien je als consument toch schade vaststelt aan het bestelde artikel, gelieve ons daar dan onmiddellijk van op de hoogte te brengen. Indien mogelijk gelieve een foto op te sturen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg, voor je hebt vastgesteld of het product in goede staat is en stuur nooit een ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren.

ARTIKEL 6 : VERZENDING

6.1 Alle goederen worden geleverd op het adres dat de consument heeft doorgegeven bij de bestelling.

6.2 Verzendingstarieven kunnen op elk moment wijzigen. Ze staan steeds duidelijk vermeld op de orderbevestiging en op de factuur.

6.3 Bestellingen vanaf 65 euro worden gratis verzonden naar elk leveringsadres in België of Nederland. We steven ernaar om de producten zo snel mogelijk bij de klant te krijgen.

6.4 In geval van overmacht zijn we niet aansprakelijk voor eventuele schade. Dit betreft elke omstandigheid buiten onze wil en controle, die de nakoming van onze verplichtingen verhindert. Hieronder vallen onder meer brand, stakingen, energiestoringen, storingen in telecommunicatienetwerken, niet tijdige leveringen van onze partners enz enz…

ARTIKEL 7 : EXTRA KLANTENSERVICE

7.1 Er wordt 100% garantie geboden op eventueel beschadigde kralen. Elke kraal wordt zorgvuldig gebrand en daarna in de oven afgekoeld. Mocht er na verloop van tijd een kraal beschadigd raken, kan dit onderdeel gratis hersteld worden. Let wel, de verzendingskosten die hierbij gemaakt worden, zijn altijd voor rekening van de klant.

ARTIKEL 7 : OVERIGE BEPALINGEN

7.1 De website en onze communicatie in het algemeen zijn beschermd door eigendomsrechten. Het is dus verboden om onze foto’s, logo’s, teksten,… te kopiëren of te (her)gebruiken.

7.2 Bij een eventuele klacht over onze goederen of diensten, gelieve een mailtje te sturen naar contact@glassitbeadit.be en we behandelen deze zo snel mogelijk.

Payment Methods
Contact
bottom of page